Дуа Липа заяви, че следващият сингъл от високо оценения дебютен албум “Dua Lipa” ще бъде “IDGAF”. Официалното видео, придружаващо парчето, е режисирано от Henry Scholfield, който е режисьор и на емблематичния видеоклип към успешния сингъл “New Rules”. “IDGAF” може да се намери на всички дигитални платформи за музика.

Вече превърнала се в любима на феновете и с над 40 милиона слушания в Spotify, песента “IDGAF” е шестият сингъл от дебютния албум на Дуа Липа. Видеото представя по-нежната страна на Дуа в битка със студена и силна втора личност. Творческата концепция е създадена от Mosaert (Paul Van Haver AKA Stromae и Luc Junior Tam) в сътрудничество с режисьора Henry Scholfield, който стои зад клипове на Stromae.


„Много съм развълнувана най-накрая да представя видеото пред всички. Отне ни 22 часа да го заснемем, а магията се случва благодарение на най-добрия екип. Видеото е за битката между по-силната и по-слабата страна на всеки от нас, които спорят докато осъзнаят, че да обичаш себе си ще ти помогне да преодолееш всички негативи, които ще срещнеш по пътя. Надявам се да ви хареса колкото и на нас ни хареса да го заснемем”, споделя Дуа Липа.

Със световно турне, номер едно сингли, няколко спечелени награди и парчета, чупещи рекорди по брой слушания, Дуа завърши годината като най-слушаната жена във Великобритания, с продажби над 8,5 милиона сингъла и 1,3 милиона албума в света, и албум на 10-та позиция по продажби. Сега, поглеждайки към новата година, Дуа е готова да се впусне в разширено турне във Великобритания, кулминацията на което ще бъде в родния град на певицата, Лондон, в Alexandra Palace.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *