Дуа Липа пусна новото диво анимирано видео към “Hallucinate”, най-новият сингъл от издадения наскоро албум „Future Nostalgia“.

Клипът е режисиран от Lisha Tan и започва с анимирана версия на Дуа, изпълняваща пред обожаваща я тълпа от рисувани създания, чиито големи очи и пълни, обли форми изглеждат като появили се направо от филмчетата на 20-ти век.

Разбира се, както самото заглавие на песента предупреждава, нещата не остават нормални за дълго и Дуа се оказва транспортирана в сюрреалистичната страна на сънищата, наситена с танцуващи зеленчуци, еднорози и зайчета.


Докато пътуването поема към сериозен обрат, зловещата глава на клоуна/скелет, носещ лоши предчувствия, е неспособен да издържи на  туптящата, еуфорична сила на “Hallucinate”.

Дуа Липа издаде „Future Nostalgia“ през март и записът наскоро се нареди в списъка на Rolling Stone 50-те най-добри албума на 2020 досега. В интервю в подкаста  Rolling Stone Music Now podcast, поп звездата сподели за трудното решение да издаде утвърдения си запис, когато пандемията от Ковид-19 тъкмо завладяваше света.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *