Дуа Липа разкри корицата и трак листа на дългоочаквания си нов албум „Future Nostalgia“. Предстоящото второ LP на младата изпълнителка се очаква да излезе на 3 април.

„Future Nostalgia“ ще включва №1 глобалния хитов сингъл „Don’t Start Now“ и новия сингъл „Physical“, който вече е наличен за слушане. Новият албум ще бъде възможен за теглене от всички дигитални платформи, както и на физически носител, в следните формати: неоново розова плоча, CD, грамофонен запис с изображение, златна касета и луксозен box set, всички налични в уеб магазина на Дуа.

Толкова се вълнувам да стартирам предварителните поръчки за новия ми албум „Future Nostalgia“. Създаването на записа беше невероятно изживяване и нямам търпение да го чуете“, казва Липа за албума Липа.

Дуа Липа

В албума влизат парчетата:
1. Future Nostalgia 
2. Don’t Start Now
3. Cool
4. Physical
5. Levitating
6. Pretty Please
7. Hallucinate 
8. Love Again
9. Break My Heart
10. Good In Bed
11. Boys Will Be 

Също така Дуа Липа разкри супер цветното видео към новия си сингъл „Physical“. Клипът е създаден от продуцентската криейтив компания CANADA, базирана в Барселона и Лондон. Двама от основателите ѝ – Lope Serrano и Nicolás Méndez, също режисират под името CANADA.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *