Емблемата на балканската музика Драгана Миркович, която ще превземе „Арена Армеец“ на 16 декември, най-вероятно ще стане част от треньорите на един от най-успешните музикални формати „Гласът на Сърбия“.

Според медиите в западната ни съседка именитата певица ще търси нови таланти в третия сезон на изданието, като се говори, че тя дори вече е подписала договор с продуцентите.

Твърденията на сръбските медии са базирани на решението на мега звездата да направи премиера на първите две песни от новия си албум, който ще излезе през септември – “Zasto me trazis” и “Lepi moj”, именно в „Гласът на Сърбия“, което според тях потвърждава тезата им.


Самата Миркович от своя страна сподели една от въпросните публикации на една от страниците си в социалните мрежи, като добави коментар: „Предстоят още нови изненади…“. Все още обаче няма официално потвърждение от певицата дали действително ще се включи като жури в новия сезон на формата.

Първият и вторият сезон на музикалното риалити бяха изключително успешни, отличавайки се с изключително висок рейтинг и многоброен зрителски интерес. Сред оценяващите съдии са и други две големи звезди на балканската сцена – Мирослав Илич и Цеца, която е и председател на журито.

BEST OF концертът на Драгана Миркович е на 16 декември в зала „Арена Армеец“. Начало 20:00 часа. Билети търсете в мрежата на Eventim. Цена на билетите: от 20 до 50 лева.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.