Силен музикален старт на 2018 г. обещават световните суперзвезди Стинг и Шаги, които зарадваха многобройните си фенове по цял свят с новината за съвместно парче.

Сингълът е озаглавен “Don’t Make Me Wait” и ще излезе на 2 февруари 2018 г. На 7 януари 2018 г. беше заснето и официалното видео.

Идеята за парчето се ражда от любовта на двамата изпълнители към Ямайка, музиката, населението и културата на островната държава. Записът е реализиран в края на 2017 г., а по време на работата в студиото Стинг и Шаги буквално постигат симбиоза по отношение на ритъм, текст и музика.


Музикален продуцент на парчето е Sting International – продуцент на всички световни #1 хитове на Шаги („It Wasn’t Me“, „Angel“, „Boombastic“ и „Oh Carolina“).

Преди броени дни, при гостуване в най-голямата радиостанция в Ямайка – Irie FM, Шаги представи на слушателите откъс от “Don’t Make Me Wait”. Популярният реге диджей и водещ на предаването DJ Bones е толкова развълнуван от предстоящия проект и пуска откъса 3 пъти, след което Шаги спонтанно се включва на живо от студиото с акапелно изпълнение на своята партия.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.