Евтини самолетни билети

Днес ще бъде представен първият сингъл на Джордж Майкъл след смъртта му на Коледа 2016. Новото, неиздавано досега парче на поп легендата ще направи своята премиера в ефира на BBC Radio 2, като за момента подробностите около него остават в тайна.

Единствената информация е, че то вижда бял свят благодарение на двете по-големи сестри на певеца – Мелани и Йода.

„Ще продължим да се опитваме да споделяме и да се наслаждаваме на безценното завещание (на Джордж), да ви носим радост чрез изключително красивата му музика… Възнамеряваме да публикуваме всичките проекти, над които той работеше толкова усилено и то за вас“, написаха двете в общо изявление, публикувано на официалния сайт на брат им.


Вокалистът на групата Wham! и соло изпълнител почина неочаквано на миналата година на 53-годишна възраст от сърдечна криза. По-късно източници издадоха, че преди кончината си Майкъл е готвил завръщането си на сцена с нов албум, който е трябвало да бъде пуснат на пазара тази година – 4 години след „Symphonica“.

Ако слуховете са верни, то звездата притежава отделно и качествен неиздаван музикален материал за създаването на поне 3 други албума.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.