Носителят на Grammy, BRIT, Golden Globe и Оскар – Сам Смит, представя днес новия си сингъл „Diamonds” от предстоящия си албум „Love Goes”, който ще излезе на 30 октомври.

Малко след премиерата на сингъла “My Oasis” с участието на неподражаемия Burna Boy, песента „Diamonds” отново демонстрира изключителните вокали на Сам с текст, разказващ предизвикателна приказка за любов, изживяна без колебание.

Музикалното видео е на режисьора Люк Монахан („How Do You Sleep“, „Too Good At Goodbyes“, „Writing’s On The Wall“).

За обложката на новия си албум Сам се доверява на световнопризнатия британски моден фотограф и създател на филми Алистър Маклилън (Vogue, Kim Jones, Louis Vuitton).

Последните 2 години бяха най-експерименталните в живота ми в личен и професионален план. Всеки път, когато влизах в студиото, си обещавах, че ще се целя към звездите и няма да си поставям граници. Резултатът е толкова магичен, терапевтичен и забавен. Любовта ми към музиката е толкова необятна и всичките ми забранени удоволствия прерастнаха в удоволствия. Без вина, без срам, просто любов към пеенето, създаването, танцуването. Благодарен съм на всеки човек, който е прегърнал моята креативност и е приел посоката, в която вървя, на всеки, който ми позволи да съм този, който искам да бъда… слушайки песните ми с отворено сърце и възприемайки всяка от тях като цвете в градина. Постарах се да не се възприемам твърде сериозно, докато пишех тези песни. Надявам се, че те ще ви накарат да се усмихнете, защото аз се усмихнах и продължавам да го правя“, споделя Сам.

Освен синглите „My Oasis” и „Diamonds” новият албум включва и други издадени вече парчета, сред които колаборации с изключителни артисти – талантливата Нормани в мултиплатинения световен хит „Dancing With A Stranger”, Калвин Харис в „Promises” и Деми Ловато в „I’m Ready”.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *