Признати като едни от най-големите майстори при визуализирането на музиката си, Depeche Mode отново са сред пионерите в използването на най-новите технологии. Бандата представи новия си видеоклип към сингъла “Going Backwards”, заснет с иновативната технология във формат 360-градусово видео.

Режисьор на видеото е Тимъти Саченти, известен с многопластовия си фотографски стил, който поставя групата в едно стилизирано и пълномащабно визуално приключение.


В подкрепа на “Going Backwards”, Depeche Mode издават и специален сингъл проект, само в дигитална версия, който включва албумната версия на песента и запис на живо от Highline Sessions, част от самия видеоклип.

“Going Backwards” е един от ключовите сингли в новия албум на групата – „Spirit”, четиринадесетият студиен албум в дискографията на Depeche Mode. Продуциран от Джеймс Форд от „Simian Mobile Disco“, албумът дебютира на No. 1 в редица държави по света, включително в Германия, Франция, Италия, Полша, Белгия, Швейцария, Австрия, Португалия и Дания. „Spirit” дебютира и в Топ 5 в 15 страни, сред които Великобритания и САЩ.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.