Denai Moore – 23-годишната певица, родена в Ямайка и израснала в Лондон, ще издаде дългоочаквания си втория албум “We Used To Bloom”. Продуциран от Steph Marziano, албумът ще излезе на 16 юни през Because Music.

Denai представи втория сингъл “Does It Get Easier?” – елегантната смесица от твърдост и чувственост, а сега можем да се насладим и на придружаващото песента видео, режисирано от Mahaneela, част от In Bloom. Клипът направи своята премиера през The Fader.

Denai споделя за видеото и работата си с Mahaneela:


„Ядрото на албума има много силна женска енергия. Женствеността е много важна за мен и за Mahaneela, и имаме изключително силни майки в живота си. Заснемайки портрети на различни семейни връзки, съпоставяйки ги с моята, искахме да покажем колко подобен опит имаме всички. ”Does It Get Easier?” представя колко красиво е това, че имаме възможност да преживеем добри и лоши моменти в живота си. Винаги може да почувстваме, че не знаем в какъв момент от живота си се намираме, и това е ок!”

Mahaneela добави:

„За мен видеото към ”Does It Get Easier?” е не само общата ми работа с Denai, но и развитието на приятелството ни до сегашното му положение. Исках да създам нещо, което да представя автентичната Denai. Семейството е важно и за двете ни и без значение кой си или през какво минаваш, този вид повдигаща духа любов, която получаваш или даваш на най-близките си е нещото, което може да ти помогне в най-трудните моменти, когато се съмняваш в себе си.”

През последните години певицата преминава през болезнен период на промяна и израстване – опит, който сега документира с решителна откровеност в “We Used To Bloom”. Десетте песни в записа представят млада дама, която научава за света и мястото си в него, както и еволюиращата й връзка със самата себе си – със самочувствие, ясна визия за себе си, а ужасното безпокойство, което преди я кара да страда, сега я предизвиква да се развива в писането на песни.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.