Носителят на награда Ivor Novello, номинираният за Grammy и BRIT Award продуцент, DJ и мултиинструменталист Джакс Джоунс издава своя дебютен албум – “Snacks”. Форматите на изданието са стандартно CD и двоен винил.

Пускането на „Snacks“ демонстрира статуса на Джакс като една от най-мощните сили в света на съвременната поп музика с поредица от 7 глобални суперхита – от номинирания за Grammy и BRIT Award, двойноплатинен сингъл „You Don’t Know Me“ с участието на Raye до най-слушания денс трак в Shazam – „Breathe“, в колаборация с Ina Wroldsen.

Списъкът продължава и със супер успешните парчета „Instruction“ с Деми Ловато & Stefflon Don, „Ring Ring“ с участието на новата поп звезда Мейбъл и Rich The Kid, „Play“ с Years & Years, „All Day And Night“ с Martin Solveig и Madison Beer, „One Touch“ с Джес Глин, както и с последния #1 сингъл „Harder“ с вокалите на Биби Рекса.


„Snacks“ е перфектният парти албум за поколението на плейлистите.

От избухването си на сцената през 2016 с „House Work“, Джакс Джоунс се доказа като жанрово-дефиниращ артист, продуциращ и издаващ музика, която обхваща поп, хаус и ърбан.

Използвайки разнообразни музикални влияния и работейки с интересни и различни музиканти, в типичния за него стил, Джакс Джоунс създава албум, в който всяко парче е отличаващо се и в звуково и в текстово отношение, но носи характерния му почерк на артист.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *