Световните любимци на почитателите на електронна музика Cash Cash обявиха, че ще издадат дебютен албум на 24 юни през Big Beat Records.

“Blood Sweat & 3 Years” ще е с участието на Fitz & The Tantrums, Nelly, Christina Perri, Busta Rhymes, B.o.B, Neon Hitch, Jacquie Lee, Trinidad James, Little Daylight, John Rzeznik, Night Terrors of 1927, Bebe Rexha и много други.

Известни със заразните си денс-поп парчета, музикантите зад “Blood Sweat & 3 Years” ни представят част от любимите на феновете им песни и нечувана до сега музика, включително и сингъла “How To Love” feat. Sofia Reyes. Тя е 20-годишна и бързо издигаща се певица с невероятни гласови възможности, които допълват типичния стил на Cash Cash.


“Първият сингъл “How To Love” включва невероятния глас на Sofia Reyes. Текстът на парчето е толкова искрен и истински, че всеки може да намери себе си и чувствата си в думите. Албумът пък се надяваме да служи за озвучаването на глава от живота на феновете ни, защото според нас, слушайки един запис, можеш да се върнеш до определен период в живота само за части от секундата. Албумите трябва да имат силата да те докоснат, точно затова сглобяването им не е лесно. След като оставихме безброй дупки от юмруци в стените, изоставихме съня си, излизахме извън кожата си, прелетяхме милион мили, посетихме болници и прекарахме грубо пресметнато хиляда дни в работа, сме готови да представим гордо записа “Blood, Sweat & 3 Years”. В него има 16 песни, които се надяваме да определят ера от живота на вас, слушателите, по начина, по който определя нашите”, казаха тримата музиканти от Cash Cash.

Платиненият хит на продуцентите мулти-инструменталисти “Take Me Home” feat. Bebe Rexha също е включен в дебютния запис. Той има над 100 милиона преглеждания, 625 хиляди тегления и е с аудитория над 615 милиона в Top 40 Radio.

В “Blood Sweat & 3 Years” са включени и “Aftershock” feat. Jacquie Lee, “Lightning” с фронтмена на Goo Goo Dolls John Rzeznik и “Surrender”, влязла в Top 40 Pop Radio и станала втория им сингъл на първо място в Dance Radio.

От 29 април започна и програмата им по BPM Station, която ще се излъчва по радиото всеки четвърти петък от месеца.

Триото Cash Cash се състои от братята Paul Makhlouf и Alex Makhlouf и дългогодишният им приятел Samuel Frisch.

Траклист:
1. How To Love (ft. Sofia Reyes)
2. Broken Drum (ft. Fitz of Fitz & The Tantrums)
3. Millionaire (ft. Nelly) [Cash Cash & Digital Farm Animals]
4. Hero (ft. Christina Perri)
5. Devil (ft. Busta Rhymes, B.o.B & Neon Hitch)
6. Aftershock (ft. Jacquie Lee)
7. The Gun (ft. Trinidad James, Dev & Chrish)
8. Turn (ft. Little Daylight)
9. Escarole
10. Lightning (ft. John Rzeznik)
11. Arrows In The Dark (ft. Anjulie)
12. We Will Live (ft. Night Terrors of 1927)
13. Bada Boom
14. Take Me Home (ft. Bebe Rexha)
15. Sweat (ft. Jenna Andrews)
16. Surrender
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.