Благодарение на многобройните гласували фенове, EDM изпълнителят David Guetta спечели The Cutting Edge Award Project Of The Year 2015! Конкурсът на Аdobe и FWA ежегодно изкарва на показ най-добрите постижения на съвременните технологии и прогреса на интернет пространството. 2015 година се оказа щастлива за Guetta, който в края на миналата година представи интерактивно видео към песента “Dangerous”, в което действието се развива на два екрана!

Двуекранната технология позволява на феновете да общуват с музикалния клип чрез своите мобилни устройства и многобройните „горещи точки” по време на видеото. Тези ключови моменти са разработени ексклузивно и за двата вида екрани – този на компютъра и този на телефона.

По време на клипа визуалното съдържание на дисплеите се синхронизира и създава връзка между двете устройства. Зрителят сякаш гледа едновременно две музикални видеа, в които героите и сюжетите прескачат от едно измерение в друго.


Намираща се на специалната “Dangerous” страница в YouTube канала на Guetta, интерактивната версия включва и кратки инструкции, които правят общуването със съдържанието на видеото и неговото споделяне лесно. Може да се впуснете в приключението на следния адрес: www.davidguetta.tv
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.