След новината, че Dаvid Guetta ще продуцира и изпълнява официалната песен към UEFA EURO 2016, световноизвестният DJ се обърна към феновете си за помощ – на сайта https://thisonesforyou.com/ всеки може да запише аудио и да участва в направата на песента “This One’s For You”, която Guetta ще миксира от изпратените му откъси.

Всички фенове, които изпратят записи, ще получат индивидуална картинка, ще участват в томбола за билети за откриването на UEFA EURO 2016 и възможността да срещнат David. Големият победител ще бъде ВИП гост на безплатния му концерт под Айфеловата кула

Официалното парче за UEFA EURO 2016 ще бъде изпълнявано на откриващата и закриващата церемония, както и ще бъде чуто на всяко телевизионно представяне. Французинът, който ще напише и ще продуцира парчето, ще бъде лице на кампанията на UEFA, която ще включва и лайф изпълнения на Stade de France за откриващата и закриващата церемония, безплатен концерт в Париж на Champ de Mars под Айфеловата кула, както и интерактивно преживяване като част от UEFA EURO 2016 Trophy Tour.


Не изпускайте шанса си да станете част от огромното семейство на David Guetta и да включите гласа си към песента за UEFA EURO 2016!
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.