Евтини самолетни билети

MTV обяви специално едночасово изпълнение за лондончани от носителя на Grammy продуцент, текстописец и световна звезда Дейвид Гета на емблематичния Trafalgar Square в Лондон, което ще закрие MTV Music Week. Изпълнението на Гета е част от MTV Presents Trafalgar Square и ще бъде заснето от MTV за международно излъчване на епизодите от предаването MTV World Stage, чиято премиера ще бъде по-късно тази година.

Събитието в събота вечер води към дългоочакваните награди MTV EMA, които ще се състоят следващата нощ, когато Гета отново ще превземе световната сцена за премиерата на новия си сингъл “Dirty Sexy Money” с участието на Charli XCX и French Montana.

„Много съм развълнуван за изпълнението си на Trafalgar Square и MTV EMA на следващия ден”, споделя изпълнителя. „Това ще бъде първият път, в който аз и артистите Charli XCX и French Montana ще споделим една сцена, за да изпълним новия си сингъл “Dirty Sexy Money”, така че нямам търпение!”.


MTV World Stage е световно шоу, което представя най-горещите изпълнители от целия свят. Чрез записи на изпълнения на живо от най-известните концерти, световноизвестни музикални фестивали и уникални локации, MTV World Stage осигурява място пред сцената на почитателите на музиката, за да се насладят на творчеството на най-големите артисти в света без дори да напускат комфорта на дивана си.

Преди наградите MTV EMA да се завърнат в Лондон, MTV Music Week в сътрудничество с VOXI by Vodafone и услуга за излъчване по телевизията, NOW TV, седмицата на музикални събития започва в сряда, 8-ми ноември и ще продължи до събота, 11-ти ноември. С включени лични изпълнения на топ артисти, музикални уроци от звезди на MTV и експерти в бизнеса, както и ексклузивни събития из целия град, където ще има по нещо за всеки.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.