С UEFA EURO 2016 в разгара си, Дейвид Гета завъртя и видеото към официалната песен на първенството – “This One’s For You”, която включва 18-годишната Зара Ларсон и един милион фена, помогнали в записването ѝ.

През декември Гета призова феновете на футбола и електронната музика да се обединят и да качат кратък запис на сайт, специално създаден от UEFA.

“Благодаря на всеки един от вас, записал с мен! Това наистина е невиждан до сега проект. Исках да направя нещо различно, нещо специално, и феновете да са в сърцето на песента. Когато помолих един милион фена да се включат, не знаех каква ще е реакцията им, но подкрепата, която получих, е невероятна! Сега само трябва да свържа всичко”, коментира Гета.


Официалното парче за UEFA EURO 2016 беше изпълнено на откриващата и ще бъде част от закриващата церемония, както и звучи на всяко телевизионно представяне.

Видеото към “This One’s For You” е точно такова, каквото бихме предполагали че ще е, имайки предвид че поводът за написването на песента е футболен турнир. Улиците са изпълнени от ритащи топка деца и любители на спорта, обединени от страстта и радостта, които вървят ръка за ръка с първенството. Посланието на песента “We’re In This Together” е повече от ясно вмъкнато в кадрите, включващи малки и големи, бели и тъмнокожи, усмихнати хора.

Дейвид Гета е най-големият DJ и продуцент в света, работил с личности като Ейкън, The Black Eyed Peas, will.i.am, Фърги, Кели Роуланд, Мадона & Lil’ Wayne, Келис, Kid Cudi, Estelle, K’Naan, LMFAO, Фло Райда, Риана, Сиа, Ники Минаж, Джон Леджънд, Ъшър, Емели Санде и много други.

От 2007 година насам той е на върха на EDM сцената с над 55 милиона последователи във Facebook и 4 милиона в Instagram. Продал е над 9 милиона копия от албумите си, 40 милиона песни, има 2 милиарда преслушвания в Spotify, 4,3 милиарда в YouTube и е награден с 23 музикални награди!
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.