Евтини самолетни билети

Известен със съвместната си работа с всякакви суперзвезди, Дейвид Гета се обединява с международната икона Джъстин Бийбър за последния си сингъл "2U" – вече достъпен във всички дигитални платформи чрез Parlophone / Warner.

Глобалните суперзвезди Дейвид и Джъстин имат невероятната способност да превръщат всяка песен в оглавяващ класациите хит, което е видно и в „2U“. Отново споделяйки с нас магията си, световноизвестният продуцент остава верен на типичния за творчеството му микс от електронни и градски бийтове.

В тях преливат отличителните и великолепни вокали на Джъстин Бийбър, за да представи песен, която гарантирано ще се превърне в химна на лятото, и ще се слуша още дълго след това. Сътрудничеството между двамата музиканти със сигурност е една от най-вълнуващите колаборации тази година.


„Джъстин има уникален глас и толкова уважавам таланта му, както и изборите му. Пое много рискове, за да преоткрие себе си в творчески аспект, и го направи по невероятен начин. Много съм горд, че най-сетне споделям песен с него. Чувствам, че “2U” е невероятно съчетание от емоционална енергия и огромна мелодия, съчетана с остри звуци“, сподели Дейвид Гета.

След разтърсващото обявяване на песента с помощта на Victoria’s Secret миналата седмица, официалното пускане на парчето днес е придружено от друго специално видео от моделите.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.