Евтини самолетни билети

В списъка със съвместни проекти на многократно награждавания с Grammy диджей и продуцент Дейвид Гета присъстват много невероятни международни артисти, а за най-новия си сингъл “Don`t Leave Me Alone” той добавя най-продавания дебютен артист за годината в Обединеното кралство, Ан Мари.

Тази свежа песен дава достатъчно място ярките вокали на Ан Мари да изпъкнат и е перфектна предпоставка за разтърсващи горещи летни дни.

Имайки предвид, че парчетата “Flames” и “Mad Love” са все още в класациите, “Don`t Leave Me Alone” се явява като следващото успешно сътрудничество на Гета през тази година, в която бяха издадени и песните “Like I Do” с Martin Garrix & Brooks и “Your Love” с Showtek.


Докато обикаля по целия свят със своето шоу по време на фестивалния сезон, включително и на неговите Ushuaia Ibiza и Pacha Ibiza резиденции, Дейвид Гета довършва своя 7-ми студиен албум, който се очаква да излезе по-късно тази година.

В същото време, Ан Мари, която в момента е подгряваща за Ед Шийран на неговото световно стадионно турне, се превърна в най-продавания дебютен артист за годината в Обединеното кралство. Нейният първи албум “Speak Your Mind”, който беше издаден през април, достигна 1, 28 милиона продажби в света.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.