Дългоочакваният албум на международно признатите и номинирани за награда Grammy Galantis “The Aviary” излезе чрез Big Beat Records.

За да отбележат седмицата на излизането на албума си, Galantis се обединиха с Postmates за концерт, за който билетите бяха разпродадени, което бележи първата съвместна работа на Postmates с друг артист за изпълнение на живо. Групата също така отпразнува официалното излизане на албума на парти в Marquee в Ню Йорк.

В допълнение, песента “No Money” е най-успешната за групата засега с платинен сертификат с 600 милиона слушания из целия свят, 288 милиона гледания в YouTube и място в класацията топ 10 на iTunes в 43 страни.

Докато “The Pharmacy” е записан в изолирано студио на стокхолмския архипелаг, “The Aviary” излиза в атмосфера на непрекъснати турнета. За Galantis ключът към еволюцията на “The Aviary” се крие в промяната. Christian Karlsson насочва вниманието, към момента на голямото осъзнаване, който е имал докато е посещавал място в Хонконг, където се отглеждат птици и това е помогнало за вдъхновението за албума.

Galantis потвърдиха турнето си “The Aviary Tour” с дати в САЩ през есента. Част от спирките са Greek Theatre в Лос Анджелис, Aragon Ballroom в Чикаго, и Stubb’s в Остин, и още концерти, които ще бъдат обявени скоро.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.