Суперзвездата Селин Дион пусна три нови сингъла от дългоочаквания си еклектичен албум “Courage”. Парчетата “Imperfections”, “Lying Down” и “Courage” представят новата и вълнуваща креативна посока, по която поема канадската изпълнителка.

Предстоящият студиен проект на Дион е комбинация от красиви балади и енергични тракове и е първият ѝ английски албум от 6 години насам. “Courage” излиза на 15 ноември.

Първият сингъл “Imperfections”, който разглежда темата за самокритиката, е създаден от авторския тандем Ari Leff, Michael Pollack, Nicholas Perloff-Giles и Dallas Koehlke.


“Lying Down” е песен, посветена на пътя, по който поемаме, след като успеем да се освободим от капана на „токсична“ връзка, и е написана от David Guetta, Giorgio Tuinfort и Sia Furler.

Едноименният сингъл от албума “Courage” е песен-химн за силата и смелостта, които са ни нужни, когато изпаднем в бездната на непреодолимите предизвикателства. Негови автори са творците Stephan Moccio, Erik Alcock и Liz Rodrigues.

В албума влиза още и песента “Flying On My Own”, с която Селин Дион откри финалния спектакъл от нейното историческо шоу в Лас Вегас, продължило цели 16 години. Парчето е написано от Jörgen Elofsson, Liz Rodrigues и Anton Mårtensson, и маркира първите стъпки на изпълнителката към новата фаза от музикалната ѝ кариера.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.