Coldplay пуснаха третия сингъл от седмия си студиен албум “A Head Full Of Dreams”. Парчето “Up & Up” от петък е достъпно в iTunes, Spotify и всички платформи за теглене и стрийминг.

“Up & Up” следва “Hymn For The Weekend”, която стана 17-тата песен на бандата, влязла в топ 10 в Обединеното кралство, и която Coldplay изпълниха на наградите Brit през февруари.

Първият официален сингъл от албума беше “Adventure Of A Lifetime”, която се задържа в топ 20 повече, от която и да било тяхна песен (и е в топ 40 от издаването си през ноември)!


В “Up & Up” участват много познати имена – Beyonce, легендарната певица Merry Clayton и китаристът Noel Gallagher. Това е и песента, с която завършва всеки един от разпродадените през март и април концерти на групата.

От издаването си през декември, албумът “A Head Full Of Dreams” стана номер едно в iTunes в над 90 държави и е продал над 3,5 милиона копия. Благодарение на него, Coldplay си затвърдиха позицията на най-слушаната група в Spotify.

Турнето A Head Full Of Dreams ще мине през Ница на 24 май и ще продължи с други концерти в Европа и Америка, включително и четири разпродадени вечери на Wembley Stadium в Лондон. Повече от два милиона билета вече са в ръцете на нетърпеливите фенове, очакващи да видят любимата си група.

Coldplay за четвърти рекорден път ще оглавят фестивала Glastonbury през юни!
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.