Парчето на Major Lazer “Cold Water”, в което участват Justin Bieber и MØ, се изкачи до върха на радио класацията на Billboard за Pop Songs. Major Lazer и MØ оглавяват за втори път класацията, като първия път отново беше общо парче – “Lean On” с DJ Snake точно преди година (на 19 септември 2015).

„Cold Water“ се изкачи до 1 място в Pop Songs с 8% повече пускания по радиото по данни на Nielsen Music. Парчето е на върха на Dance Club Songs и тази седмица, а Major Lazer и МО за пръв път оглавяват класацията. За Bieber, това е 4 песен на тази позиция.

Видяхме текстовото видео на “Cold Water” още на 21 юли, а официалното музикантите пуснаха на 15 септември. Клипът вече има над 4 милиона преглеждания и увеличава продажбите на сингъла. В Billboard Hot 100, класацията базирана на продажби, преглеждания и пускания по радиото, песента е на 2 място.


Видеото е заснето в Исландия, но никой от артистите не присъства на сета. Вместо това в клипа взимат участие четири изключително талантливи танцьорки, правещи зрелищно шоу, с красив пейзаж зад себе си.

Превърналото се в летен хит парче е написано със съдействието на Ed Sheeran и копродуцирано от Benny Blanco “Cold Water” следва мега хита “Light It Up” и “Lean On” (която е генерирала невероятните над 1.5 милиарда преглеждания в YouTube и над 820 милиарда преслушвания в Spotify, превръщайки се в най-стриймваната песен за всички времена).

Миналата година Major Lazer издадоха своя трети албум “Peace Is The Mission”, който достигна #1 в класацията за Electronic/Dance Album, разпродадоха европейското си турне и свириха пред над 400 000 души в Куба, превръщайки се в първия голям артист с участие в Куба след възстановяването на дипломатическите отношения между Куба и САЩ.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *