Евтини самолетни билети

Създателите на хитове от Великобритания Clean Bandit пуснаха новия си сингъл "I Miss You" с участието на Джулия Майкълс. Към песента има и видео, което е режисирано от групата.

“I Miss You” представя завръщането на Clean Bandit със сантиментално трогателно парче, което е и една от най-вдъхновяващите песни на групата до момента, и е с по-различно звучене. Clean Bandit се обръщат отново към несравнимия си експериментален звук, с който се превърнаха в едни от най-успешните изпълнители на века.

Сингълът е продуциран от Jack Patterson и Grace Chatto, заедно с дългогодишния продуцент на групата Mark Ralph, а вокалите са поверени на неподражаемата и талантлива Джулия Майкълс (Джулия взе участие в песента “Sorry” на Джъстин Бийбър и издаде самостоятелната си песен “Issues” миналата година, която получи платинен сертификат в 6 държави и продаде над 1 милион копия в САЩ).


Срещайки се в Лос Анджелис това лято, артистите обединяват усилия за писане на песни, което води до създаването на “I Miss You”. Вдъхновено от разбитото сърце на Джулия, парчето ще звучи в главите на феновете от целия свят през предстоящите месеци.

Придружаващото го официално видео, режисирано от групата, е снимано в Лос Анджелис и Великобритания миналия месец. Сцените са на поразителен пейзаж и представят силното изпълнение на Clean Bandit (които са братята Luke и Jack Patterson и Grace Chatto), показващи майсторство в света на визуализациите.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.