Евтини самолетни билети

Clean Bandit са щастливи да разкрият режисираното от тях видео към парчето “Solo”. Следвайки сюжета на текста, който носи силното послание да откриеш себе си след раздяла, видеото, в което участват Clean Bandit и Деми Ловато, е пореден пример за безпрецедентния иновативен подход на групата.

Излязлата по-рано този месец песен официално има най-силното начало за сингъл на Clean Bandit. След като събра над 20 милиона слушания през първата седмица от излизането си и се класира на 12-то място в класацията за сингли на Великобритания, и 26-то в класацията на Spotify, летният химн има всичко необходимо да нареди Clean Bandit сред най-успешните създатели на хитове на съвременната музикална сцена.

Парчето “Solo” беше добавено към списъка “Today’s Hits” на Apple Music, като също така влезе в топ 10 в “Today’s Top Hits” на Spotify, и получи подкрепа от радиостанциите във Великобритания, включително Radio 1, Radio 2, Kiss и Capital. Освен това, сингълът оглави класацията на Shazam Великобритания и се изкачи на 9-то място в Official Singles Chart в Обединеното кралство тази седмица.

Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.