Певицата и текстописец от Швеция Клара Мей зададе обещаващ тон миналата година с емоционалния си дебютен сингъл “I’m Not Her”, и продължава пътя си нагоре с второто си парче “I Forgot”, което излезе миналия месец. Сега Клара пусна официалното видео към парчето, в което участва самата тя, разкривайки лични моменти пред камерата, вдъхновени от текста на песента.

Песента “I Forgot” е вдъхновена от онзи момент, в който видиш бившия си за пръв път от известно време. Когато си мислиш, че вече си го преодолял, но тогава всички чувства се връщат, и за момент изглежда, че никога не сте се разделяли. Но след това виждаш истинската му същност и осъзнаваш, че това е същият човек, когото си напуснал, но за минута просто си „забравил”.

След като прекарва години в учене на джаз пеене, пиано и писане на музика в малкото си градче Йевле в Швеция, Клара Мей привлича вниманието на важни продуценти като Дейвид Гета, Tiesto и Мартин Йенсен, като става съавтор за някои техни песни. След като е представена на норвежкото продуцентско дуо KREAM, Клара е включена в парчето им “Taped Up Heart”, което отбеляза 90 милиона слушания в света. Клара се фокусира върху това да пише за себе си, откривайки важността на текстовете си, които разказват истории.

Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.