Носителите на награди Grammy CID, продуцент и DJ от Ню Йорк, и легендарният CeeLo Green се обединиха по-рано това лято, за да създадат заразителния вдъхновяващ химн “Believer”, който излиза чрез Big Beat Records.

Официалното видео към песента направи своята премиера вчера, отвеждайки феновете към анимационно приключение чрез алтернативна реалност, изпълнена с въображение и фънк, с участието на CID и CeeLo Green, каквито не сме ги виждали досега.

Режисьор и продуцент на видеоклипа е Amber Park от Лос Анджелис, известна с авангардния си подход на дизайн и творчески принос към проектите си с някои топ изпълнители и брандове като Katy Perry, Cover Girl, Selena Gomez, David Guetta и A$AP Rocky.


Песента и видеото излизат в момент, в който хората трябва да застанат заедно и да вярват. Повдигащия духа позитивен текст на “Believer” е точно това, от което имаме нужда в момента – “This is for the Believers, Keep on fighting for love, Shine a light for your love”… “I know it ain’t easy, It’s hard to forget, But please don’t give up yet”.

„За “Believer” подхвърляхме идеи за видео с леки сърдечни чувства, които да съвпадат с песента, когато се появи идеята за анимация. Да гледаш себе си като анимационен герой е толкова невероятно и забавно, колкото можете да си представите“, споделя CID.

„Не правя такава музика често, но когато реша да направя нещо такова, го правя със CID. Ще ви накараме да повярвате“, допълва CeeLo Green.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.