Носителите на Grammy CID и CeeLo Green се обединяват, за да представят на слушателите новото си заразно и вдъхновяващо лятно парче “Believer”, което излезе през Big Beat Records.

Песента излиза в момент, в който хората трябва да застанат заедно и да вярват. Повдигащия духа позитивен текст на “Believer” е точно това, от което имаме нужда в момента.

“This is for the Believers, Keep on fighting for love, Shine a light for your love”… “I know it ain’t easy, It’s hard to forget, But please don’t give up yet”.


Американският DJ и продуцент CID започва да се изявява като DJ на 12. Носител на Grammy за Best Remixed Recording, CID привлича вниманието на много ветерани в индустрията с многобройните си участия по света – от Лас Вегас до Барселона.

Одобрени от Tiesto, Kaskade, A-Trak, Don Diablo, Oliver Heldens и Galantis, изключителните му продукции със сигурност ще се помнят дълго, защото CID продължава да циментира мястото си на вечен музикант на денс сцената.

Певец, текстописец, продуцент, изпълнител, телевизионно лице, модна икона, импресарио, и какво ли още не, CeeLo Green е един от най-креативните и уникални творци на тази или която и да била друга ера. С пет награди Grammy, CeeLo се е утвърдил като важна част от сцената, представяйки на феновете си заразни парчета през десетилетията.

„Не правя електронна денс музика често, но когато реша, я правя със CID. Ще ви направим вярващи!”, сподели CeeLo Green.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.