Sony Music и FIFA представят "Live It Up" – официалната песен на Световното първенство по футбол, което ще се проведе в Русия [2018 FIFA World Cup Russia™]. От няколко дни сингълът е наличен във всички легални платформи за дигитален даунлоад и стрийминг услуги.

Парчето “Live It Up” събира някои от най-успешните съвременни артисти за създаването на песен за най-голямото събитие в света на футбола, което стартира на 14 юни в Русия. Световноизвестният актьор, изпълнител, композитор и носител на наградата Grammy Уил Смит заедно с един от най-успешните латино ърбан и регетон артисти, носител на наградата Grammy за латино музика – Ники Джем и поп сензацията от Албания Ера Истрефи – се обединяват в сингъла.


Музикален продуцент на сингъла е супер успешният DJ, композитор и носител на Grammy – Diplo, който казва: „За мен е удоволствие и чест да напиша и продуцирам тази песен. Никога до момента не съм участвал в толкова разнообразен творчески екип от артисти от различни жанрове и континенти, които се обединиха в отбор и създадоха страхотна атмосфера в песента“.

Официалната песен “Live It Up” ще бъде представена на живо на финала на първенството (2018 FIFA World Cup), който ще се проведе на 15 юли на олимпийския комплекс „Лужники“ в Москва. Очаква се събитието да събере над един милиард телевизионнни зрители от целия свят.

Премиерата на официалното видео към “Live It Up” ще се състои на 7 юни 2018г.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *