Мултиплатинената певица и композитор Кристина Агилера, потвърди, че подготвя собствено шоу в Лас Вегас. "Christina Aguilera: The Xperience" ще стартира на сцената на театър "Запос" (част от хотел и казино "Planet Hollywood") на 31 май.

Един от най-успешните артисти за всички времена, Кристина Агилера печели 6 награди Grammy в кариерата си включително и една награда Grammy за латино музика. За предстоящата Grammy церемония тя е с две номинации.

“Шоуто „Xperience“ е най-мащабният и сложен спектакъл в кариерата ми до момента, включващ пеене, танци, визуализации и изискващ непрестанна енергия. От години събирам идеи и разработвам концепция за подобен тип музикално-театрален спектакъл, и сега Лас Вегас ми предоставя уникалния шанс да реализирам творческите си идеи. Нямам търпение да започне шоуто „Xperience“, казва Кристина Агилера.


Билетите влизат в продажба от тази събота (02 февруари) като шоуто включва 16 дати:
май, 2019: 31
юни, 2019: 1, 5, 7, 8, 13, 15, 16
септември, 2019: 20, 21, 24, 27, 28
октомври, 2019: 2, 4, 5

“Кристина е изключителен артист, чийто глас и творчество владеят няколко поколения фенове. Горди сме, че можем да приветстваме Кристина Агилера в Planet Hollywood на сцената на театър Запос“. – се казва в съобщението на Джейсън Гастуирт, президент на „Caesars Entertainment“.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *