Шер ще издаде испанска версия на класическата песен на ABBA „Chiquitita” на 8 май, в петък, а приходите ще отидат при УНИЦЕФ. Едновременно ще бъде издаден и допълнителен дигитален сингъл на “Chiquitita” на английски.

Това е първото издание на испански език в несравнимата 55-годишна кариера на печелилата награди Оскар, Grammy и Еми легенда. Видеото към “Chiquitita” ще дебютира на събитието на UNICEF COVID-19 Virtual Special, което ще се излъчи в събота, 9 май, от 8:00 pm ET на www.unicefwontstop.org и www.YouTube.com/unicefusa.

Cher, която записа вокалите си на „Chiquitita“ в дома си. Самата тя споделя Започнах репетициите на испанската версия през втората част на мината година. Когато всичко в света се промени, исках да помогна. Изглеждаше като правилния момент да го направя. От дълго време се възхищавам на УНИЦЕФ, особено заради работата им в образоване на младите жени. Актрисата Audrey Hepburn бе мой герой и бях толкова горда, когато тя стана техния Посланик на добра воля през 1988 г. Сега, повече от всякога, е изключително важно да приоритизираме всяко дете по света, сякаш е наше собствено.”


ABBA дариха приходите на УНИЦЕФ, откакто песента за първи път излезе през l979.

Шер ще дари $1 милион на многобройни благотворителни организации, фокусирани над „хронично пренебрегнатите и забравените“ хора по време на пандемията чрез новосформираната инициатива CherCares Pandemic Resource and Response Initiative (CCPRRI).
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *