Номинираният за няколко награди Grammy певец, текстописец и продуцент Чарли Пут пусна новия си официален сингъл “How Long”, който вече е наличен на всички музикални платформи. “How Long” отбелязва второто излизане на сингъл от дългоочаквания втори албум на изпълнителя “VoiceNotes” и следва платинения албум от 2016 г. “Nine Track Mind”.

Чарли също така обяви и датата на излизане на “VoiceNotes”, която е 19-ти януари и албумът вече може да се поръча предварително.

Видеото, придружаващо парчето “How Long”, показва създателя на хитове, който приема хумора, както и притеснението си да танцува. За изпълнителя това е първото видео, в което той излиза от зоната си на комфорт и се забавлява, докато го прави.


“How Long” е продуцирана единствено от Пут и написана с участието на Justin Franks (“See You Again”) и Jacob Kasher (“Attention”). Като единствен продуцент на албума, Чарли Пут дава на феновете си по-различен вкус в звученето на “VoiceNotes”. Изпълнителят обяви името на албума по време на участието си в “TODAY show” по-рано това лято.

Миналата седмица Чарли отбеляза излизането на предстоящия си албум с изпълнение по национална телевизия на платинения си невероятен хит “Attention”, с поява в “The Ellen Degeneres Show”, “The Late Late Show With James Corden” и “The Talk”.

“How Long” следва сингъла “Attention”, който излезе по-рано тази година и се превърна в първия сингъл за Чарли Пут, достигнал до номер едно в US Pop Radio, задържайки челната позиция три седмици поред, в допълнение към изкачването на пето място в Billboard Hot 100, където също остана цели три седмици.

След като получи платинен сертификат за по-малко от 16 седмици след излизането си, “Attention” официално стана най-успешния сингъл на Пут до момента. Официалното видео също се превърна в най-високо достигналото солово видео на изпълнителя към момента, с почти 500 милиона гледания.

Написана и продуцирана от Пут, “Attention” получава възхвала от критици като NY Times и Billboard. След излизането на сингъла, Пут има изяви в “The Tonight Show Starring Jimmy Fallon”, “The Voice”, по време на спектакъл с фойерверки по случай 4-ти юли, и като част от серия концерти на “The TODAY Show”.

Появиха се няколко ремикса на “Attention” от различни изпълнители като Дейвид Гета и KYLE. По време на силното влияние на сингъла това лято, Чарли се присъедини към Shawn Mendes за общо турне и стана свидетел на изпълнените от фенове зали всяка нощ, пеещи заедно с тях всяка песен.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.