Евтини самолетни билети

Номинираният за няколко награди Grammy певец, текстописец и продуцент Чарли Пут пусна официално новия си сингъл “How Long”, който вече е наличен на всички музикални платформи.

“How Long” отбелязва второто излизане на сингъл от дългоочаквания втори албум на изпълнителя “VoiceNotes”, и следва платинения албум от 2016 г. “Nine Track Mind”. Чарли също така обяви и датата на излизане на “VoiceNotes”, която е 19-ти януари и албумът вече може да се поръча предварително.

“How Long” е продуцирана единствено от Пут и написана с участието на Justin Franks (“See You Again”) и Jacob Kasher (“Attention”). Като единствен продуцент на албума, Чарли Пут дава на феновете си по-различен вкус в звученето на “VoiceNotes”. Изпълнителят обяви името на албума по време на участието си в “TODAY show” по-рано това лято.


Следващата седмица Чарли ще отбележи излизането на предстоящия си албум с още едно изпълнение по национална телевизия на платинения си невероятен хит “Attention”, с поява в “The Ellen Degeneres Show”, “The Late Late Show With James Corden” и “The Talk”.

“Attention” излезе по-рано тази година и се превърна в първия сингъл за Чарли Пут, достигнал до номер едно в US Pop Radio, задържайки челната позиция три седмици поред, в допълнение към изкачването на пето място в Billboard Hot 100, където също остана цели три седмици.

След като получи платинен сертификат за по-малко от 16 седмици след излизането си, “Attention” официално стана най-успешния сингъл на Пут до момента. Официалното видео също се превърна в най-високо достигналото солово видео на изпълнителя към момента, с почти 500 милиона гледания.

Заедно с предварителните поръчки на “VoiceNotes” ще има и ексклузивни мърчандайз пакети, които могат да се намерят на официалния сайт на изпълнителя. Пакетите включват обложката на албума с автограф, като те ще бъдат ограничени до 300 броя за целия свят, както и стикери за първите 250 поръчки на физически копия. Освен това ще бъдат включени и “Soundwave” гривни, както и якета.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.