Номинираният за няколко награди Grammy певец, текстописец и продуцент Чарли Пут пусна новия си сингъл “Done For Me” (feat. Kehlani), който може да се намери на всички дигитални платформи за музика. “Done For Me”, в който Пут обединява усилия с номинираната за Grammy R&B сензация и колежка от Atlantic Records Kehlani, е последният сингъл от дългоочаквания втори албум на Чарли “Voicenotes”, който ще излезе на 11-ти май и вече може да се поръча предварително.

Продуциран изцяло от Пут, албумът “Voicenotes” вече може да се похвали с 2 хита, излезли един след друг, двойно платинения водещ сингъл “Attention” и забележителното продължение “How Long”. “Attention” е пети платинен сингъл за изпълнителя, както и трети сингъл, класирал се в Billboard Hot 100 Top 10 (на 5-то място), втори номер едно в Hot AC radio, и първи номер едно в Top 40 radio.


В допълнение към неспиращия му комерсиален успех, новата музика на Чарли получава одобрението на критиците като The New York Times, които определят “Attention” като една от най-добрите песни за 2017 г. Подобно на нея, “How Long” влезе в топ 5 в класациите Top 40 и Hot AC radio, и се записа в списъка “The 17 Best Pop Songs of 2017” на Vanity Fair.

По-рано тази седмица, Пут представи невероятно изпълнение на “How Long” на наградите iHeartRadio Music Awards 2018 г. и успя да накара публиката да пее заедно с него. Освен номинацията му в категорията “Male Artist of the Year”, Чарли Пут получи наградата “Titanium Award”, която се връчва на артисти, достигнали над 3 милиарда пускания, за песента си “Attention”. Заедно клиповете към парчетата “Attention” и “How Long” имат над 1 милиард гледания в YouTube, и може да се намерят на официалния YouTube канал на Чарли.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.