Номинираният за награди Grammy певец, текстописец и продуцент Чарли Пут представи дългоочаквания си албум “Voicenotes”, който излиза чрез Atlantic Records. Вторият запис на мултиплатинения артист вече може да се намери на всички дигитални платформи за музика.

Всяко парче от “Voicenotes” е продуцирано и написано от самия Чарли, а албумът беше посрещнат с възхвала от медиите. The Associated Press го обяви за „удивителна бляскава колекция от перфектни за лятото поп парчета”, а Billboard сподели, че „Пут е вложил най-доброто от себе си във всяка една от песните в албума, които са едновременно завладяващи и искрени, и разгръщат потенциала на записа, превръщайки го в триумф.”

Чарли отбеляза появата на “Voicenotes” с поредица от телевизионни участия в седмицата на излизането на албума, като изпълни последния си сингъл “Done For Me” в предаванията “The Voice” и “Today” по NBC. Следващото участие на певеца ще бъде в предаването “Live with Kelly and Ryan” на 14-ти май. “Done For Me (feat. Kehlani)”, третият сингъл от “Voicenotes”, в момента се изкачва в топ 25 в класацията Top 40 radio и топ 15 в Hot AC. Част от албума са тройно платиненият сингъл “Attention” и платиненият “How Long”.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.