Евтини самолетни билети

Charli XCX пусна две нови песни “Focus” и “No Angel”, които вече могат да се намерят на всички дигитални платформи за музика.

Привлекателните поп химни “Focus” и “No Angel” са продължение на вдъхновеното от трап музиката “5 In The Morning”, което излезе миналия месец. Любимото на феновете “Focus” е продуцирано от дългогодишния сътрудник на Charli A.G. Cook заедно с Jack и Coke, и направи дебюта си на фестивала FORM в Аризона през май. “No Angel” е продуцирано от Invisible Men (ZAYN, Iggy Azalea) с допълнителна продукция от SOPHIE.

Подобреният музикален подход на Charli е предпоставка за една вълнуваща година за високо оценената поп звезда, която ще издаде още нова музика през идните месеци. От излизането си, парчето “5 In The Morning” влезе в плейлисти в целия свят, и натрупа над 6 милиона слушания само за няколко седмици.


Миналата седмица високо оцененият концерт на Charli “Pop 2” беше посрещнат с възторг както в Париж, така и в родината на певицата Великобритания, с феноменално харизматично изпълнение във Village Underground в Лондон. Шоуто получи положителни отзиви от медиите, като The Independent го обяви за „поп динамит”, а i-D заяви, че “Pop 2” е „изкуство”. През същата седмица, XCX завладя сцената на Wembley Stadium два пъти, като подгряваща на турнето “Reputation” на Taylor Swift.

Съчетавайки свободен стил с популярна музика, XCX взема участие с вокалите си в редица брилянтни парчета през последните няколко месеца, и си намира място сред най-търсените певици на световната поп сцена. Наскоро тя беше включена в “Girls” на Rita Ora заедно с Cardi B и Bebe Rexha, “Bitches” на Tove Lo заедно с Alma, Icona Pop и Elliphant, както и “Moonlight” на Xan, последното от които излезе миналата седмица.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.