Евтини самолетни билети

Като един от най-уважаваните текстописци в поп музиката, Charli XCX направи поредна иновация в поп музиката с новото си парче “5 in the Morning”. Написан от XCX заедно с Nat Dunn (Marshmello & Anne-Marie "Friends") и Cleo Tighe (Jess Glynne), сингълът е с вдъхновена от трап музиката продукция от Invisible Men (ZAYN, Iggy Azalea).

Charli XCX работи усилено в студиото през последните няколко месеца, резултатът от което ще бъде представен през лятото със серия от издания. В момента певицата е подгряваща на Taylor Swift за световното ѝ турне “Reputation”, заедно с Camilla Cabello, и ще има изпълнение на стадиона Wembley на 22 и 23 юни.


По време на забележителната си кариера, Charli XCX получи одобрението на критиците в целия свят не само заради музикалния си подход с поглед към бъдещето, но и за свежия си предприемачески дух, който ѝ носи успех на световната поп сцена.

След като вече има кариера на видео режисьор, певица, текстописец, радио водеща и шеф на звукозаписен лейбъл, нищо не може да спре 26-годишната британка. Charlotte Aitchison, позната още като Charli XCX, много бързо се превърна в един от най-горещите творци на своето поколение. Тя е награденият талант, стоящ зад мултиплатинените световни хитове “Fancy” и “I Love It”, както и парчето в топ 10 във Великобритания “Boom Clap”.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.