Евтини самолетни билети

Поп пионерът Charli XCX маркира сътрудничеството на годината, разкривайки своя нов сингъл “1999” с участието на Трой Сиван. Новината за песента на Charli е продължение на знаковата за бъдещия поп властелин година, в която изпълнителката пусна няколко много силни летни парчета. В записа участие взема и Сиван, който тъкмо издаде своя втори албум “Bloom”, награден с четири звезди от Rolling Stone, и който вече има над 700 милиона преслушвания.

Стегнатото бас звучене на “1999”, излъчващо носталгия, комбинира комерсиалния интелект на Charli с нейните иновативни инстинкти, и е толкова заразително, колкото и непокорно. Обявена за една от най-вълнуващите и прогресивно мислещи посланици на поп музиката, Charli написва “1999” със Sivan (който участва и във вокалите) заедно с писателите Noonie Bao, Brett McLaughlin и Oscar Holter, който е и продуцент на песента.

Издаването на “1999” следва една шеметна за Charli XCX година. Продължавайки участието си в световното турне на Тейлър Суифт “Reputation Tour” рамо до рамо с Камила Кабейо, певицата издаде серия от сингли през летните месеци (“5 In The Morning”, “No Angel”, “Focus” и “Girls Night Out”). Заедно с разпродадените ѝ наелектризиращи и бурно аплодирани шоута, те бяха горещо посрещнати от нейната отдадена фенбаза и от медиите, затвърждавайки категорично статута ѝ на една от най-важните звезди в разноцветния спектър на поп музиката.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.