Чарли Пут продължава ударната си креативност, включвайки се във вайръл хита на JVKE и дебютен сингъл “Upside Down”.

След първоначалното си излизане, тракът се превърна в един от топ 3 най-използваните песни в TikTok с над 15 милиона видеа и над 6 милиарда слушания.

JVKE се присъедини в TikTok през юни 2020 и до днес наброява над 3 милиона последователи, а звученето му редовно се използва от звездите Чарли Д’Амелио, Бела Порч, Лорън Грей и др. 


След като и двамата се свързват по социалните мрежи, Пут вълнуващо се включва в “Upside Down” като допълнителен артист само няколко дни по-късно.

Чарли Пут вдигна много шум в TikTok в последните месеци, използвайки платформата, за да хармонизира, пише и колаборира с обширна мрежа таланти по света.

Тази година показа как няколко пъти номинирания за награди Grammy и мултиплатинения изпълнител, автор на песни и продуцент продължава да си сътрудничи с артисти от различни жанрове като R&B/хип-хоп артиста blackbear (“Hard On Yourself”) и кънтри звездата Габи Барет (“I Hope”) – ремиксът стигна до #1 в класациите Country и Hot AC radio, а миналата седмица се изкачи до #6 в Billboard’s Hot 100.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *