Евтини самолетни билети

Въпреки че песента “The Show Must Go On” е в репертоара на Селин Дион от 2008-ма като част от програмата й за шоуто в Лас Вегас, след зимата на 2016 година, класиката на Queen има ново значение за поп иконата.

Това е песента, с която тя свързва борбата за живот и последвалата загуба на нейния дългогодишен съпруг, баща на децата ѝ, откривател и мениджър – Рене Анжелил.

В първото си телевизионно интервю след смъртта на 73-годишния Рене, Селин Дион разкри, че особено силно ѝ въздейства песента „The Show Must Go On“, тъй като в последните месеци от живота си Рене не спирал да повтаря, че „шоуто трябва да продължи“.


„Рене настояваше до последния си ден, че шоуто трябва да продължи… Аз съм вече на 48 години и загубих любовта на живота си. Той ми липсва всеки ден. Липсват ми много всички хубави моменти, но не и дните, когато той страдаше… Не бива да сме егоисти, когато обичаме някого и трябва да оставим любимите ни хора да си тръгнат, когато настъпи мигът“.

Селин Дион изпълни “The Show Must Go On” на сцената на музикалните награди Billboard, които се състояnd на 22-ри май в „T-Mobile Arena“ в Лас Вегас.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.