Евтини самолетни билети

Селин Дион представи новата си песен, написана с помощта на Pink. Сингълът се казва "Recovering" и излиза във всички легални дигитални платформи. Канадската поп икона посвещава новата песен на паметта на покойния си съпруг Рене Анжелил, който почина през януари т.г. след тежка битка с рака.

В песента, написана от Pink, Tom Douglas и Allen Shamblin, Селин Dion пее: „Little by little, day by day/ One step at a time/ Shake off the devil/ Take back my piece of mind/ I am recovering“. В интервю за Billboard, певицата споделя:

„Животът е красив и много ми се иска да вярвам, че има живот след смъртта. Живот, в който Рене повече няма да страда“.


„Recovering“ е първи официален сингъл от предстоящия англоезичен албум на певицата, след проекта „Loved Me Back to Life“ от 2013 г., който включваше колаборации с Ne-Yo и Sia.

В петък Селин Дион участва в благотворителен концерт в подкрепа на борбата срещу рака, а в понеделник ще е специален гост в тв шоуто на Елън Дедженеръс.

В интервю за „Entertainment Weekly“ Пинк казва:

„Селин Дион e като вълшебно светещо кълбо, което разпръсква светлина по пътя си… Исках да чуя душата ѝ в тази песен и тя ми я даде. Селин е просто невероятна и това, че написах песен за нея е огромна чест за мен“.

На 26 август излезе новият френскоезичен албум на певицата – „Еncore Un Soir”, който тази седмица е номер 1 в класациите за продажба на албуми в Канада, Франция, Белгия и Швейцария! Успехът на албума отбелязва изключителното завръщане на канадската дива на музикалната сцена.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.