На 30 март Селин Дион ще отпразнува 50-годишния си юбилей. Както е известно по препоръка на лекарите канадската певица бе принудена да анулира повечето от концертите, припомня БГНЕС.

Тя вече може да се върне на сцената и за да се извини за това, тя реши да направи световно турне, което да включва и Австралия и Нова Зеландия. Като че ли това е черешката на тортата. Селин Дион ще може да отпразнува петдесетгодишния си юбилей на сцената.


Изпълнителката на „My Heart Will Go On“ е предвидила също така и серия от шоута в Caesars Palace в Лас Вегас от 27 март до 9 юни. На сцената на казиното тя ще се появи 26 пъти.

„Има ли по-хубаво място на света, за да отпразнуваш 50 г.?“, радостно заявява Селин Дион в интервю за австралийското списание „Stellar“. „Аз не съм много по рождените дни“, обяснява тя и добавя „така беше дори и когато бях на 20 г. За да бъда честна предпочитам да изнеса концерт. Цифрата 5 е моят щастлив номер, така че нямам търпение да навърша 50 г.“.

По отношение на семейството, очевидно Селин ще празнува рождения си ден заобиколена от тримата си сина: Рене – Шарл, Нелсън и Еди. Звездата ще празнува рождения си ден далеч от шумотевицата, с която ежедневно е обградена.

„Може би ще отидем на боулинг или на кино, или пък ще си останем в къщи да се излежаваме в леглото гледайки канала на Дисни и хапвайки сандвичи с пържени яйца и фъстъчено масло. Ще бъде прекрасно“. „За тях (децата – бел.ред.) дали ще празнувам 21, 37 или 50 г. няма никакво значение“, казва в заключение Селин Дион.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.