Cash Cash пуснаха новия си денс хит “All My Love” с участието на Конър Мейнард това лято чрез Big Beat Records, а сега триото и британската YouTube звезда споделиха игривото си, но и провокативно официално видео към парчето.

За да отбележи излизането на видеоклипа, DJ-ят и продуцент Audien показа възможностите си за създаването на официален ремикс, чиято премиера се осъществи чрез Billboard. Това издание е част от цял пакет ремикси на парчето “All My Love”, което излиза чрез Big Beat Records, и включва версии от Henry Fong, Shaun Frank, Triarchy, Sagan, Chris Schambacher, Misha K, Havok Roth, Mark Villa и Boxinlion.

На върха на успеха на “All My Love”, Cash Cash продуцираха и ремикс на хитовия сингъл на Кели Кларксън “Love So Soft”, който излезе чрез OUT.


“All My Love” е само в началото на взривяващата си история с над 47 милиона слушания в целия свят. Вокалите на Мейнард без усилие се издигат и падат над пулсиращия ритъм, преминавайки към характерния денс стил на Cash Cash.

Официалното видео показва перфектно изпълнения с емоции текст чрез безгрижно представяне на страдащата от любов романтика. В клипа се вижда жена, която утешава своята приятелка с разбито сърце с (какво друго) сладолед, поръчване на храна и нощ с момичетата, завършена с пица, бургери и десерти. Момчетата от Cash Cash Jean Paul Makhlouf, Alex Makhlouf и Sam Frisch се появяват във видеото като доставчици, докато Мейнард играе пренебрегнатия ухажор.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *