Скоро след издаването на последния си сингъл “Matches” с певицата Rozes (която оглави класацията на Dance Radio), световно известното DJ/ продуцентско/ мултиинструменталистко трио Cash Cash се завръща с поредна звездна песен – “All My Love”, в която участва английският певец и текстописец Конър Мейнард. Песента излиза през Big Beat Records.

В “All My Love” гласът на Конър без усилие се извисява и пада над пулсиращ бийт, който прелива в типичния за Cash Cash денс химн. Междувременно, калейдоскопичното видео перфектно си пасва с френетичните синтезатори и емоционалния текст, предаден ни от Мейнард.

След като беше открит в YouTube заради невероятните си кавъри, Мейнард задмина Лана Дел Рей, Delilah и много други и спечели наградата Brand New for 2012 на MTV UK с почти половината от фенския вот. По-късно същата година, само на 19, Конър издаде дебютното си ЕР “Contrast”. По-рано тази година пък чухме парчето му с Kris Kross Amsterdam “Are You Sure?”, което се превърна в безспорен фаворит.


За Cash Cash (Sam Frisch и братята JP и Alex Makhlouf) се оказва изненадващо лесно да работят с Конър:

„Създаването на “All My Love” с Конър дойде много естествено.”, споделят те. „Той е от онези певци, които могат да накарат нещо да звучи завършено още от първия си опит… така че знаехме, че да работим заедно ще е лесно. Продукцията е с хипер енергично звучене, за да придаде контраст към текста, и сме много доволни от начина, по който се допълват. Емоцията в гласа му наистина успява да предаде концепцията на песента и ни накара да настръхнем при първото слушане.”

Преживяването на Мейнард е било подобно:

„Когато чух песента за пръв път, моментално знаех че искам да бъда част от нея. Момчетата от Cash Cash са свършили страхотна работа с продукцията – помня, че я пуснах на приятелите си в колата и не ми казаха да я сменя след първите 10 секунди, което винаги е добър знак, хаха. Вълнувам се за тази песен – и съм щастлив, че най-накрая излиза.”

Cash Cash познават успеха заради предишните си успешни проекти с различни вокалисти. Освен, че оглавиха Dance Radio с “Matches”, в която участва Rozes от Филаделфия, великолепният им хит “Take Me Home” c Биби Рекса наскоро получи платинен сертификат от RIAA.

С невероятен дебютен албум (“Blood, Sweat & 3 Years”, 2016), близо половин милиард преслушвания и претъпкано с фестивални участия лято (включително Billboard Hot 100 Fest и Made In America), Cash Cash продължават да се доказват като водеща сила в световната музикална денс сцена.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.