Чрез записа си с KSR/Atlantic, рап певицата Cardi B прави история след пробива си с хитовия сингъл “Bodak Yellow (Money Moves)”, който се изкачва на първата позиция на Billboard Hot 100.

Наскоро получил платинен сертификат за продажби, равняващи се на над 1 милион, “Bodak Yellow” е достигналият до най-висока позиция сингъл от рапър жена тази година.

Заедно с настоящия си статус като номер едно сингъл в страната, “Bodak Yellow” заема първата позиция и на класациите на Billboard “Hot R&B/Hip-Hop Songs” и “Hot Rap Songs”, като на последната успява да се задържи за цели 6 последователни седмици и продължава да бъде там, както е и на първо място в Rhythm radio. Песента вече може да се намери на всички дигитални платформи за музика.


С повече от 188 милиона слушания онлайн досега, “Bodak Yellow (Money Moves)” е също така доказана историческа сензация, правейки 40 милиона слушания само за една седмица, което я отнася на челната позиция на класацията на Billboard “Streaming Songs”.

Видеото, съпровождащо парчето, е също толкова популярно, вече с над 170 милиона гледания в YouTube. Режисираният от Picture Perfect видеоклип „успява перфектно да улови статуса на Cardi и нейния успех”, пише HotNewsHipHop, „циментирайки изкачването си като невероятна сила в пейзажа на хип-хопа към момента.”

“Bodak Yellow” също е представена с няколко ремикс версии като “Bodak Yellow Latin Trap Mix Feat. Messiah” и наскоро излязлата “Bodak Yellow (Feat. Kodak Black) [Remix]”, като и двете са вече налични на всички дигитални платформи. Към последната от тях е насочено вниманието на много медии, като “Rap-Up”, “Billboard”, “Stereogum”, “HotNewHipHop”, “Pitchfork”, “XXL”, “Complex”, “Uproxx”, и “High Snobiety”.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.