Евтини самолетни билети

Днес е премиерата на официалното видео към новия общ сингъл на DJ No.1 в света – Калвин Харис и един от най-талантливите и успешни британски артисти – певеца Сам Смит.

Режисьор на видеото на “Promises” е дългогодишният творчески визионер в проектите на Харис – Emil Nava. Видеото е заснето в изоставен склад в Ню Йорк и в него участват най-добрите танцьори в света в стила „Вог“ (Vogue), както и канадският модел Уини Харлоу!

Носителят на Grammy и мултиплатинен артист, световноизвестният DJ и продуцент Калвин Харис е отново в челните места на класациите по света с новия си сингъл “Promises” с участието на носителя на наградите Оскар, Златен Глобус и Grammy, изпълнител и композитор – Сам Смит! Песента е написана от Калвин Харис, Сам Смит и Джеси Рейес.


Преди премиерата на официалното видео към „Promises”, сингълът беше представен с лирик видео във VEVO/YouTube. Песента “Promises” излиза след тоталния успех на последната колаборация на Калвин Харис – “One Kiss” с участието на Дуа Липа!

Песента се превърна в хита на лято 2018 с над 830 милиона стрийминга в платформите. “One Kiss” оглави сингъл класациите в редица страни по света и беше #1 във Великобритания в продължение на 8 последователни седмици.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.