С повече от 2,5 милиона месечни слушатели в Spotify и номер едно хитове по света, Burak Yeter доказа, че е един от топ европейските DJ-и и продуценти. Тракът “Tuesday” от 2016 стана номер едно сингъл на няколко територии, включително Германия, Финландия, Франция, Италия и Полша.

Той беше на върха на 10-те най-търсени песни в Shazam глобално през 2017. “My Life Is Going On” от сериала на Netflix “Money Heist” (“La Casa de Papel”) стана още един хит от Burak Yeter, достигайки върхове в Топ 3 класациите за сингли в Aвстрия, Германия и Франция, както и платинен статус в Полша.

Сега Burak представя чисто новия сингъл – “Teenage Runaway”. Парчето носи лятно настроение с леко подсвиркване и носталгичен текст. Нежни струни за фон и емоционален вокал показват напълно нова страна от Burak. Това е и доказателство за постоянната еволюция на артиста, който не се плаши да опитва нови неща и да търси ново звучене.


Весел, ободряващ и изключителен – сингълът “Teenage Runaway” е една от онези песни, които винаги ще ви напомнят за лятото на 2020.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *