Лятото започва с “Crash”! Световноизвестният DJ и продуцент Burak Yeter се завръща с ново лятно парче. След като достигна до всички световни класации с мега хита си “Tuesday”, артистът пусна нов сингъл за всички почитатели на музиката. “Crash” може да се намери на всички дигитални платформи.

Въпреки че графикът на Burak Yeter е зает заради световното му турне, той не пренебрегва феновете си, и успява да ги зарадва с чисто ново лятно парче.


Изпълнителят излиза на музикалната сцена на 22-годишна възраст, след като печели състезанието за DJ-и “Burn & MTV Dance Heat” през 2004 г. в Малта, което му отваря пътя към световната сцена. Burak печели второто място в състезанието “Miller Master” и взема участие на някои от големите фестивали.

През 2010 г. той печели награди в категориите “Best Remixer” и “Best New Producer” на церемонията Kral TV Music Awards, с което заздравява музикалната си кариерата.

През 2016 г. Burak издава мега хита “Tuesday” и оглавява класациите в 75 различни страни, с което придобива славата си на световно известен DJ и продуцент. Официалният видеоклип към парчето е заснет в Меделин, Колумбия от 36 Grados, с най-добрите режисьори.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.