На 1 март световната суперзвезда Брайън Адамс ще представи новия си албум “Shine A Light”, който излиза у нас във формати стандартно CD и стандартен винил и включва 12 нови песни.

“Shine A Light” е заглавието на водещия сингъл от албума, който дебютира в дигиталните платформи на 17 януари. Песента е написана в съавторство с друга световна звезда – Ед Шийран, и е силно поп-рок начало на новия студиен проект.


“Срещнах Ед тази година в Дъблин по време на един от концертите му и установихме контакт. Един ден му изпратих припева на песен, която планирах да напиша и нарекох “Shine A Light”. Попитах го дали има интерес да си сътрудничим в работата по нея. Дни по-късно получих няколко стиха и ако бяхте чули само как ги изпълняваше….!”, споделя Брайън.

Изпълнителят не криe радостта си, че новият му албум ще бъде факт съвсем скоро и е щастлив от крайния резултат – 12 песни в поп, рок и R&B стил.

Албумът включва съвместно парче с американската поп звезда Дженифър Лопес – “That’s How Strong Our Love Is”.

“Мечтаех да работя с Дженифър. Заедно гласовете ни звучат невероятно!”, разказва изпълнителят.

Брайън Адамс е многократен носител на Grammy както като певец, така и като автор на песни. “Shine A Light” е 14-ият студиен албум във впечатляващата му дискография.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *