Бруно Марс – чаровният артист от семейството на Atlantic Records, се завръща на музикалната сцена. Той обяви, че на 7 октомври ще можем да чуем новия му сингъл “24K Magic” (twenty-four karat magic).

„Много се вълнувам да ви кажа, че този петък излиза “24K Magic”!!”, написа артистът в Instagram. „Вие може да го наречете първи сингъл, за мен е поканата за предстоящото парти!”


“24K Magic” е първата песен от предстоящия трети студиен албум на Бруно – първия му запис след излезлия през 2012 “Unorthodox Jukebox”. В него бяха включени станалите любими на феновете „Locked Out of Heaven“, „When I Was Your Man“ и „Treasure“.

След издаването на “Unorthodox Jukebox” Бруно Марс участва в свежия хит на Марк Ронсън “Uptown Funk” през 2014, написа “All I Ask” за Adelle, пя на две от изданията на Super Bowl и представи баладата “Rest Of My Life”, която беше включена във финалния епизод на втория сезон на продукцията на CW Jane The Virgin. Skrillex пък наскоро подметна, че с Бруно Марс работят по общ проект.

Засега няма дата или заглавие за новия албум, но Марс се обърна към феновете си в Twitter със следното изказване:

„Мислите си, че просто си играя през цялото това време? И не мислите, че обмислям внимателно завръщането си?”
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.