Носителят на няколко награди Grammy певец, текстописец, режисьор и музикант Бруно Марс обедини усилията си с певицата и актриса Zendaya за издаването на дългоочакваното видео към сингъла “Versace On The Floor“, който е със златен статус от RIAA. В режисирания от самия Бруно и Камерън Дъди видеоклип участват Марси Zendaya, облечени с дрехи на Versace. 

Напоследък Бруно Марс стана известен с това, че е единственият изпълнител за изминалата година, който има два четворно платинени сингъла (“24K Magic” и “That’s What I Like”) от един албум, посрещнатия с адмирации и два пъти платинен “24K Magic”.

Третият студиен албум на Бруно “24K Magic” наскоро получи 2 платинени сертификации за продажби и преслушвания, надхвърлящи 2 милиона. В допълнение първите два сингъла “24K Magic” и “That’s What I Like” са получили платинено отличие четири пъти, с продажби и излъчвания над 4 милиона пъти за всеки от тях.


Освен това, Марс е първият изпълнител, чийто две песни („That’s What I Like“ и „Uptown Funk“) са се задържали повече от 24 седмици в Топ 5 на Hot 100. Също така той е единственият изпълнител за последната година с четворно платинени сингли от един албум.

По-рано това лято, Бруно Марс получи първата си награда BET за “Best R&B/Pop Male Artist” и също спечели награда за “Video Of The Year” за видеото към песента “24K Magic”. Наскоро изпълнителят прие наградата Teen Choice Visionary Award, която е в чест на неговия принос и иновация към съвременната музика. Също така Mars получи впечатляващите четири номинации за наградите MTV Video Music Awards, включително в най-желаната категория Artist Of The Year. Тази година наградите MTV Video Music Awards ще се излъчат на 27-ми август по MTV.

Понастоящем Марс пътува из Северна Америка за своето изключително популярно турне “24K Magic Tour”. Продуцираното от Live Nation огромно световно турне ще приключи в началото на ноември с очаквания с нетърпение концерт в Лос Анджелис, който ще продължи четири поредни нощи.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.