Луиза Джонсън, която стана най-младият победител в британския X Factor, след като спечели телевизионната надпревара през 2015 г., e отново под светлините на прожекторите с най-новия си сингъл “So Good”.

„So Good“ е динамична поп песен, а мащабното й звучене се дължи на щрайха в аранжимента и зашеметяващите вокални линии, с които Луиза Джонсън дава сериозна заявка да се превърне в един от най-талантливите и вълнуващи артисти на Обединеното Кралство.

Сингълът е написан от Steve Mac (Demi Lovato, Selena Gomez, Jess Glynne), Ed Drewett (Little Mix, One Direction) и Chelcee Grimes (Olly Murs). Премиерата на “So Good” се състоя на сцената на новия сезон на X Factor във Великобритания.


Дебютният солов сингъл на Луиза Джонсън ‘So Good’ излиза след суперуспешната колаборация на певицата с Clean Bandit в парчето „Tears“; сингълът е с платинен сертификат за продажби и беше сред най-ротираните песни в радиостанциите на Острова и Европа.

Сега, Луиза Джонсън е готова да атакува чартовете с нов сингъл и напълно различен имидж, с амбицията да се превърне в новата глобална поп звезда, идваща от Великобритания.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.